Biemmedue SpA, osnovan 1979, je vodeći svjetski dizajner i proizvođač grijalica, profesionalnih odvlaživača zraka, visoko tlačnih strojeva za čišćenje i profesionalnih usisavača. Sjedište tvrtke je u Cherasco (sjeverozapadna Italija, nedaleko od Torina i Milana)sa 25.000 m2 poslovnog prostora koji uključuje tvornicu, skladište i urede. U tamošnjoj se tvornici, uz suvremenu tehnologiju, dizajniraju i proizvode Arcotherm i Oklima grijalice i Arcodry odvlaživači zraka.

U izdvojenom pogonu u Summagi di Portogruaro (pokrajina Venecija), dizajniraju se i proizvode visokotlačni čistaći i strojevi za metenje i usisavanje dok se u drugom izdvojenom pogonu u Codognu (pokrajina Lodi)dizajniraju i sklapaju vakuumski usisavači, industrijski usisavači te strojevi za čišćenje s jednim diskom.

Biemmedue ima više prednosti:

  • visokokvalitetna tehnologija dizajna koja koristi CAD-CAM sistem i laboratorij sa sofisticiranom opremom
  • svi dijelovi se u potpunosti prozvode u Italiji, uz pomno praćenje svih proizvodnih procesa i brze prilagodbe zahtjevima kupaca
  • skladišta su popunjena sa svim uređajima i rezervnim dijelovima uz isporuku od 24 sata od zaprimljene narudžbe
  • sustav kontrole proizvodnje i sigurnosti u potpunosti u skladu sa strogim međunarodnim propisima

Biemmedue također ima visokoobrazovan i educiran tim od 120 stručnjaka. Korisnička podrška zaprima zahtjeve i potrebe kupaca i nudi rješenja za svaki segment. Dobro organizirana tehnička podrška nudi odličnu edukaciju, montažu, puštanje uređaja u pogon i održavanje.

Zbog svega gore navedenog, Biemmedue je jedan od najvećih svjetskih proizvođača ove vrste uređaja i opreme.


www.biemmedue.com

Kontaktirajte nas

Telefon: (+385)(1) 46 47 239 
Email: info@ergis.hr
Website: www.ergis.hr

Zvonimirova 64, Zagreb
Hrvatska